Våra tjänster

Vi hjälper dig, varje dag året runt

Mediaplanering

Vi sätter samman en mediaplan utifrån ert företags utgångsläge. Idag så finns det mängder av platser på t ex internet att synas på är bäst för just er att synas och förhandlar även med leverantörerna så att ni inte betalar mer än ni verkligen behöver. Vi ser även till att göra uppföljningar på alla investeringar så att ni själva kan se vad som ger mest och bäst effekt. Vill ni slippa alla säljare som ringer er så hänvisar ni de till oss och vi sammanställer de erbjudanden som eventuellt kan vara intressanta och tar upp de med er när vi tillsammans går igenom mediaplanen. Spar tid och få bättre resultat på dina investeringar i marknadsföring – kontakta Assist Media så berättar vi mer.

Fördelar

  • Optimering av era marknadsföringsinsatser -vi ser till att ni annonserar där ni får bäst effekt.
  • Besparing av marknadsföringsresurserna – eftersom vi ser till att ni endast annonserar där ni får effekt så kan vi utesluta de kanaler där ni inte får den respons som ni räknar med.
  • Vi ser till att ni inte betalar mer än ni ska – vi sköter förhandlingarna med leverantörerna.
  • Tidsbesparing, vi tar hand om all planering, uppföljning och förhandling med leverantörer.
  • Ni har även möjligheten att hänvisa alla säljare som kontaktar er till oss – slipp alla diskussioner och låt oss ta de istället.
  • Verklig uppföljning av var era kunder hittar till er, vi ser till att ni har koll på var era kunder kommer ifrån och hittar er.

Sökmotoroptimering

Det är svårt att sticka ut på webben idag. Via sökmotoroptimering ser vi till att er webbplats blir mer synlig på Google, Bing, Yahoo och övriga sökmotorer. Analys och kontinuerlig uppföljning ingår givetvis i denna tjänst. Vi ser till att ni syns bättre än era konkurrenter på de viktigaste sökorden och sökfraserna i er bransch.

Google Adwords

Vi hjälper er att lägga upp kampanjer och göra uppföljningar på dessa. Att administrera och få ut bäst effekt av en Adwords kampanj är ofta tidskrävande och det är viktigt att man gör allt på rätt sätt för att få ut bästa effekten. Vi jobbar enbart med personer som har lång erfarenhet av Adwords. En Adwords kampanj kombinerat med sökmotoroptimering (SEO) kan ge en mycket bra effekt och vi kan alltid uppvisa en ökad närvaro på våra kunders hemsidor.

Resultatmätning

Får ni ut maximalt för varje investerad krona i de medier ni annonserar i dag? Det ser vi till att ni får koll på. Hur många nya kunder har hittat till er genom de investeringar ni gjort? Det får ni koll på när ni anlitar oss. Hur hittar era tidigare och nuvarande kunder till er? Det har ni kanske koll på men vi förtydligar det och ser till att ni når ut med rätt budskap vid rätt tillfälle.

Uppföljning

Vi gör uppföljning i form av statistik, ROI m m på alla de medier som ni annonserar i. Vi ser till att ni regelbundet får uppföljningar på era investeringar och ser till så att vi anpassar er annonsering till rätt kanaler där era potentiella kunder är närvarande.

Sociala Medier

I begreppet sociala medier innefattas en mängd olika platser som t ex Facebook, Youtube, Twittter, bloggar m m. Att synas på sociala medier som företag så krävs ett annorlunda tänkande än i andra medier. Varför ska man vara med på t ex Facebook? Det är den första frågan du som företagare ska besvara för dig själv – det behövs en tanke bakom för att ni ska få något genomslag på att vara representerade på olika sociala medier. Att bara registrera en Facebook sida räcker inte för att ni ska få ut någonting av det – det krävs även att ni är aktiva på de olika sociala medierna regelbundet. Vi hjälper er att sätta upp era konton och sidor på olika sociala medier så att allt blir snyggt och proffsigt gjort – vi kan även hjälpa till med er aktivitet på medierna, men då krävs det även ett engagemang från er sida som vi tillsammans får planera. Vi hjälper också att annonsera och sätta upp kampanjer på dessa medier om vi kommer fram till att det är rätt väg för er att nå ut mer ert budskap.